PureSOx

Alfa Laval PureSOx

Ikke bare følg etter - ligg et skritt foran

Alfa Laval PureSOx fortsetter å lede an

Du er ikke alene om å velge en SOx-scrubber. Men du vil ligge et skritt foran hvis du velger det ledende scrubbersystemet: Alfa Laval PureSOx. PureSOx har vært i bruk i skip siden 2009 og innehar rekorden andre streber etter - hvert eneste system som er solgt, er fremdeles i drift og i samsvar med gjeldende forskrifter. PureSOx er bygget på 100 års maritim erfaring og er tatt i bruk på mange hundre skip. Men det som betyr enda mer er kundene som vender tilbake, overbevist av problemfrie installasjoner, velprøvde resultater og førsteklasses global service. De vet at PureSOx vil holde dem et hestehode foran - i dag og videre inn i fremtiden.

PureSOx Express - store nyheter for mindre fartøy

Mindre fartøy har nå enkel tilgang til fordelene ved SOx-scrubbere. PureSOx Express er en bruksklar modul for kostnadseffektiv tilpasning.

I rampelyset

Klare svar om svovel og utslipp

Kate Schrøder Jensen, spesialist på reguleringssaker, blogger om hva reglene og teknologien virkelig betyr for deg.

Service og support for Alfa Laval PureSOx

Alfa Laval tilbyr en hel verden av sikkerhet gjennom vårt globale servicenettverk, 24/7 hjelpetjeneste og en omfattende serviceportefølje. 

PureSOx 10 years

Et tiår til sjøs

I 2019 feirer vi et helt spesielt jubileum. Det er ti år siden den aller første PureSOx-installasjonen.

Ekspertressurser for dine beslutninger om bruk av scrubber

Dra nytte av vår ledende kunnskap innen scrubberteknologi og overholdelse av utslippsregler med disse gratis nedlastningene.

Alfa Laval PureSOx 
retrofit

Ta en titt på retrofit installeringen av et PureSOx-system ombord på fartøyet M/V Valentine

Alfa Laval PureSOx - fakta og tall


Se hvorfor Alfa Laval PureSOx er det trygge valget med vår animerte eller nedlastbare infografikk.


 

Lukket sløyfe med åpne muligheter

Vårt nye modulære og fleksible vannrensesystem er optimalisert for dine behov - nå og i fremtiden.

Stig om bord på Alfa Laval Nijmegen

... og form fremtiden! Hos Alfa Laval Nijmegen, Nederland designer vi PureSOx-systemet til kunder over hele verden. I vår raskt voksende virksomhet leter vi etter dyktige mennesker som deg. Når du velger Alfa Laval Nijmegen, velger du en fremtid innen ingeniørfag og en organisasjon som også har en lys fremtid. Besøk vår karriereside for å lære mer.

Et skritt foran for Safe Bulkers


Safe Bulkers har valgt Alfa Laval PureSOx for 20 skip for å sikre samsvar med globale begrensninger i svovelutslipp. La dem forklare hvor viktig det er å ha en pålitelig leverandør, og hvorfor de valgte Alfa Laval PureSOx.