2020-12-03 Product News

Alfa Laval Nordic A/S innleder nytt strategisk samarbeid med den islandske distributøren Hamar ehf og styrker dermed tilstedeværelsen på Island

Alfa Laval Nordic A/S, Food & Water Division, ønsker å komme tettere på kundene i det islandske markedet. Alfa Laval har derfor inngått et strategisk samarbeid med Hamar ehf, som er en av Islands største leverandører av service til islandsk fiskeindustri og fiskeflåte.

Hamar er per 1. desember 2020 blitt utnevnt til autorisert forhandler for Alfa Lavals portefølje til fiskeriindustrien og vil dekke hele Island. Foruten salg og rådgivning i forbindelse med Alfa Lavals produkter og systemer vil Hamar også bli ansvarlig for å utføre service og levere originale Alfa Laval-reservedeler.

Samarbeidet er en del av Alfa Lavals ambisjon om å intensivere tilstedeværelsen på Island og har som mål å gi sluttbrukere, systembyggere og installatører på det islandske markedet mulighet til å dra fordeler av Hamar ehfs lokale tilstedeværelse og service innenfor produksjonsteknologi.

– Vi er utrolig glade for å starte samarbeidet med Hamar ehf på Island, sier Lars Bloch, Area Sales Manager hos Alfa Laval Nordic, som er ansvarlig for det islandske markedet. Lars Bloch fortsetter:

– Med vårt brede produktsortiment og Hamar ehfs lokale representasjon og mangeårige ekspertise innenfor fiskeprosessindustrien kan vi nå tilby det islandske markedet alle Alfa Laval-produkter via vår nye kanal.

Lars Bloch legger ikke skjul på at han ser frem til et godt og fremgangsrikt samarbeid med Hamar ehf på det islandske markedet.

– Alfa Laval har over tid hatt planer om å intensivere tilstedeværelsen på det islandske markedet, og med dette samarbeidet vil vi nå komme enda tettere på kundene samtidig som vi har en sterk partner til å representere oss, fortsetter Lars Bloch, som ser mange muligheter for fremtidige synergier i samarbeidet.

Administrerende direktør Kári Pálsson fra Hamar ehf ser også frem til samarbeidet, og sier:

– Med Hamars markedskunnskap og omfattende ekspertise, sammen med Alfa Lavals produkter og fagkunnskap, vil det islandske markedet få adgang til en ny og sterk allianse. Vi ser derfor frem til et godt samarbeid med Alfa Laval og til å kunne betjene kundene våre enda bedre fremover.

For mer informasjon hos Alfa Laval:

Sales Area Manager_Lars Bloch

Lars Bloch
Area Sales Manager
Alfa Laval Nordic A/S
Mobil: +45 2844 8682
E-post: lars.bloch@alfalaval.com

For mer informasjon hos Hamar:

CEO of Hamar_Kari Palsson Kári Pálsson
Administrerende direktør
Hamar ehf
Mobil : +354 660 3600
E-mail : kari@hamar.is

 

Tagger

Alle

Kontakt

Adina Usiewicz

Local Communication Coordinator Alfa Laval Nordic A/S

+45 4457 6218
adina.usiewicz@alfalaval.com

Relatert innhold: