2017-05-03 Product News

Alfa Laval vil være på Nor-Shipping 2017 med løsninger for en bransje i endring

Nor-Shipping, det ledende internasjonale forumet for den nordeuropeiske skipsfartsnæringen, finner sted i Oslo fra 30. mai til 2. juni. Besøkende i hall E finner Alfa Laval med løsninger for en bransje i rask endring, blant annet løsninger for ballastvannbehandling og avgassrensing som ligger i forkant av den siste utviklingen.

Alfa Laval feirer nå et århundre i skipsfartsindustrien og stiller enda en gang ut på Nor-Shipping. Alfa Lavals stand i år viser frem løsninger som hjelper rederier og andre aktører med å håndtere endret lovgivning, mer mangfoldige drivstoff og utfordrende driftsforhold. Det mest fremtredende er kanskje Alfa Laval PureSOx, som er helt forberedt for den globale svovelgrenseverdien, Alfa Laval PureBallast, som nå er typegodkjent av U.S. Coast Guard og Den internasjonale sjøfartsorganisasjonen (IMO).

Som en gjenspeiling av gassens økende betydning som både drivstoff og last, vil vi på standen vise frem Alfa Laval DuroShell, Alfa Lavals varmeveksler med trykte kretser, og Alfa Laval Smit-inertgassystemer. Men det finnes også innovative løsninger for tradisjonelle drivstoff, for eksempel Alfa Laval 290-filterserien, Alfa Laval FlowSync-systemet for optimalisering av gjennomstrømning og den vertikale drivenheten (VDD) for separatorer, som nå tilbyr service for utskifting. Servicen gjenspeiles også i et Alfa Laval-nødsett for kjeler, som får selskap av en  Alfa Laval Aalborg OL-kjele i full størrelse på utstillingen.

For besøkende på utstillingen vil det være mer å oppleve enn bare produktene. Med et par briller kan de utforske Alfa Lavals nylig utbygde test- og treningssenter i virtuell virkelighet. Og for å feire at det er 100 år siden vår første skipsfartskunde installerte en Alfa Laval-separator, vil det være et sosialt arrangement med sjampanje hver ettermiddag. Som alltid vil Alfa Lavals eksperter være til stede gjennom hele arrangementet for å diskutere den siste utviklingen.

Du hittar Alfa Laval i hall E, monter 02-21. Mer information finns på www.alfalaval.com/nor-shipping-2017

På Nor-Shipping finner du Alfa Laval i Hall E, Stand 02–21. Mer informasjon finnes på

Tagger

Alle
Nor-Shipping2017 640x360

Relatert innhold: