Den nye Alfa Laval Mini-serien er et stort skritt fremover for energieffektiviteten | Alfa Laval

2016-06-28 Product News

Den nye Alfa Laval Mini-serien er et stort skritt fremover for energieffektiviteten

Alfa Laval har nok en gang satt en ny standard for energieffektivitet med lanseringen av de nye fullisolerte villasentralene Alfa Laval Mini City og Mini ECO.

Alfa Laval har nok en gang satt en ny standard for energieffektivitet med lanseringen av de nye fullisolerte villasentralene Alfa Laval Mini City og Mini ECO.

 Det å sikre lavere returtemperaturer er en viktig faktor for å oppnå høyere energieffektivitet, lavere energikostnader og redusert miljøpåvirkning fra varmeanlegg. En hver reduksjon av returtemperaturen i vannbårne oppvarmingssystemer, reduserer både strømregningen og negative miljøpåvirkninger. 


Med 50 års erfaring fra fjernvarmesystemer har Alfa Laval spisskompetansen som hjelper fjernvarmeleverandører med å oppnå en effektiv energiutnyttelse. De nye villasentralene Alfa Laval Mini City og Mini ECO gir uovertruffen energieffektivitet ved at de håndterer både tappevann, radiatorbaserte og vannbårne gulvvarmeløsninger i både eneboliger og flerfamiliehus.

“Den nye Mini-serien til Alfa Laval gir økt energieffektivitet ved å redusere returtemperaturene. Dette er gode nyheter for både fjernvarmeleverandører og boligeiere, fordi det reduserer kostnadene for alle, og den utmerkede energieffektiviteten er også gode nyheter for miljøet,” sier Stefan LM Eriksson, General Manager Heating Cooling Systems. “Vi har også slanket designen for å gjøre disse villasentralene lettere og mer kompakte, slik at de blir lettere å håndtere, plassere og installere.”

Alfa Laval Mini City og Mini ECO er nå tilgjengeli i alle europeiske land.

Mini-serien: viktigste egenskaper

• Lavere returtemperaturer – sparer energi og investeringskostnader i distribusjonsnettverket.

• En høyere grad av komfort – fremdragende temperaturkontroll på tappevann (umiddelbar og stabil) iht. tester utført av tredjepart.*

 • Betraktelige plassbesparelser – de nye Mini City- og Mini ECO-modellene tar opp 50 % mindre plass.

 • En smart løsning – lett å betjene og installere.

 www.alfalaval.com/miniseries

* kilde: Den uavhengige svenske fjernvarmeforeningen Svensk Fjärrvärme:

http://www.svenskfjarrvarme.se/

Om Alfa Laval

Alfa Laval er en ledende global leverandør av spesialprodukter og prosesstekniske løsninger basert på nøkkelteknologiene varmeoverføring, separering og væskehåndtering. Selskapets komponenter, systemer og tjenester er utviklet for å kunne hjelpe våre kunder med å optimere ytelsen i deres prosesser. Løsningene brukes til oppvarming, kjøling, separering og produkttransport i industrier som fremstiller mat- og drikkevarer, kjemikalier og petroleumsprodukter, legemidler, stivelse, sukker og etanol. Alfa Lavals produkter brukes også i kraftstasjoner, om bord på skip, i olje- og gassutvinning, i verkstedindustrien, gruveindustrien, i håndtering av slam og avløpsvann og i klima- og kjølesystemer for industri-, bolig- og næringsbygg. Alfa Lavals verdensomspennende organisasjon samarbeider nært med kunder i nesten 100 land for å utvikle og sikre deres posisjon som markedsledere. Alfa Laval er notert på Nasdaq OMX og hadde i 2014 en årsomsetning på ca. 35,1 milliarder svenske kroner (ca. 3,85 milliarder euro). Selskapet har ca. 18 000 ansatte.

www.alfalaval.com

AL Mini-City 640x360

Kontakt

Ulrika Mohlin

Distributor sales co-ordinator

ulrika.mohlin@alfalaval.com

Kontakt

Stig Bø

SGP varmeteknik AS

sb@sgp.no

Relatert innhold: