2016-06-15

Alfa Laval knytter tettere samarbeid med Schløsser Møller Kulde AS

Schløsser Møller Kulde blir hoveddistributør for Alfa Lavals reservdeler til luftprodukter for kjøle- og fryseapplikasjoner i Norge fra og med 15.juni 2016.

Alfa Laval innleder et samarbeide med Schløsser Møller Kulde som dermed blir hoveddistributør for Alfa Lavals reservedeler for luftprodukter på det norske markedet fra og med 15.juni 2016. 

Samarbeidet er et ledd i Alfa Lavals globale strategi, om å møte markedet sammen med  lokale strategisk utvalgte partnere som er eksperter på den bransjen og de utfordringer som er på deres markeder.  

Alfa Laval har gjennom varemerker som Alfa Laval, Helpman og Fincoil, en markedsledende posisjon i Norge av luftprodukter.
- Samarbeidet mellom Schløsser Møller Kulde og Alfa Laval har gjennom de siste årene blitt tettere og dypere på en veldig positiv måte.

For reservedeler er tilgjengelighet helt avgjørende. Schløsser Møller Kulde har bedre mulighet enn Alfa Laval til å tilpaase tilgjengeligheten av reservedeler i Norge etter behovet. Blant annet gjennom å ha varer på lager i Norge. Vi er overbevist om at Schløsser Møllers tekniske kompetanse og erfaring gir både forbedret service og nærhet til kunden, sier Kristian Lernmark, Distributionsjef på Alfa Laval Nordic AB.

- Alfa Lavals sortiment styrker vårt tilbud, og samarbeidet passer godt inn i vår vekststrategi for å styrke vår posisjon i markedet, sier Knut Olav Brendøymoen, Daglig leder i Schløsser Møller Kulde AS.

 

 

For mer informasjon om samarbeidsavtalen kontakt:

Alfa Laval Nordic Oy
Juhana Erelä, Key Distributor Sales
Mobile: +358 407 011 978
juhana.erela@alfalaval.com 

Schløsser Møller Kulde AS
Knut Olav Brendöymoen, Managing Director
Tel direct: +47 23 37 93 06
Mobile: +47 415 121 99
kob@smk.as
www.smk.as

 

 

 

Tagger

Alle
SMK 640x360

Om Schløsser Møller Kulde AS 

Schløsser Møller Kulde tilstreber til enhver tid å kunne levere etkvalitetsproduktfra den første telefonkontakt til ferdig levert produkt, enten det skal være en ren standard eller spesialløsning. 

Vi vil at våre kunder skal trives hos oss, og er innstilt på å gjøre kuldeentreprenørenes hverdag litt lettere. 

Schløsser Møller Kulde AS ble grunnlagt i 1933, og er en av Norges største kuldegrossister. Firmaet er landsdekkende med hovedkontor i Oslo, og avdelinger i Drammen, Bergen og Trondheim, og har i dag 31 ansatte. 

Som totalleverandør markedsfører og leverer vi kuldekomponenter og tjenester med høy kvalitet til den norske kuldebransjen. Vi leverer alt fra små husholdningskomponentertil større industriprodukter.  


Om Alfa Laval 

Alfa Laval er en ledende global leverandør av spesialprodukter og tekniske løsninger, basert på selskapets tre viktigste produktområder: varmeoverføring, separering och væskehåndtering. 

Selskapets produkter, systemer og tjenester bidrar til å forbedre ytelsen i kundens prosesser. De brukes til å varme opp, kjøle, separere og transportere produkter i industrier som produserer mat og drikke, kjemikalier og petrokjemi, farmasi, stivelse, sukker og etanol. 

Alfa Lavals løsninger brukes også i kraftverk, ombord i fartøyer, i verkstedsindustrien, i gruveindustrien, for håndtering av avløpsvann, og for klima- og kjølesystemer. 

Alfa Lavals verdensomspennedne organisasjon arbeider i nærheten av kunder i nesten 100 land, og hjelper dem med å ligge i foran andre. 

Relatert innhold: