2015-09-19 Product News

Verdenspremiere for Alfa Laval TK20 semi-sveiset varmeveksler

Den nye Alfa Laval TK20 semi-sveisede platevarmeveksler er optimalisert for å varme opp og kjøle aggressive medier så effektivt og pålitelig som mulig.

Den nye TK20 er utviklet for alle bruksområder der høy virkningsgrad er avgjørende, som i fordampere, kondensatorer, overhetningsvekslere, kaskadevekslere og forvarmere/underkjølere. Den er optimalisert for å kunne bruke naturlige kjølemidler, NH3 og CO2, for lave og høye trykk. Den nye plateutførelsen egner seg særlig til væskefylte fordampere.

Varmeveksleren har innovative, nye løsninger, blant annet Alfa Laval RefTight™ – unik pakningsutførelse med maksimal pakningsstøtte og minimal pakningskontakt, Alfa Laval CurveFlow™ – patentert distribusjonssone med høyere energieffektivitet per m2 plateoverflate og Alfa Laval ClipGrip™ – patentert monteringsmetode som fester pakningen sikkert, griper begge sider av platen og sikrer at den holder seg på plass under åpning.  

TK20s kompakte utførelse gjør den enkel å åpne for inspeksjon og rengjøring, noe som sikrer høyere servicevennlighet. Fleksibel konfigursjon, gjør det mulig å optimalisere varmeoverføringsflaten til brukers anvendelse og behov. De sveisede kanalene med minimal pakningskontakt skaper også en robust lekkasjetett enhet.

Oversikt over fordelene:

  • sveisede kanaler i lekkasjetett utførelse
  • fleksibel konfigurasjon – varmeoverføringsflaten kan modifiseres
  • kompakt utførelse
  • høy servicevennlighet – mulig å åpne varmeveksleren for inspeksjon og rengjøring
  • del av en stor portefølje av varmeoverføringsprodukter

Med den nye TK20 kan vi nå oppfylle de stadig strengere kravene til energieffektivitet, lavere temperaturdifferanse, lave deltatemperaturer / høye strømninger og større kapasitetsområde. TK20 er et flott tilskudd til Alfa Lavals serie av semi-sveisede platevarmevekslere med pakning.

Tagger

Alle
image 640x360

Kontakt

Bengt Danielsen

Senior Sales Engineer, Refrigeration

Norway

+4790597215
bengt.danielsen@alfalaval.com

Kontakt

Adina Usiewicz

Local Communication Coordinator Alfa Laval Nordic A/S

+45 4457 6218
adina.usiewicz@alfalaval.com

Relatert innhold: