Alfa Laval T8 - energieffektivitet på sitt beste | Alfa Laval

2017-08-23 Product News

Alfa Laval T8 - energieffektivitet på sitt beste

Alfa Lavals pakningsplatevarmeveksler T8 har en perfekt balanse mellom optimal kapasitet, pålitelig ytelse og kompakt størrelse. T8 er utstyrt med spennende innovasjoner som Alfa Laval CurveflowTM, Alfa Laval ClipGripTM og har en unik utforming med vertikal hjørneinnpassing. Dette setter en ny standard for minimering av de totale driftskostnadene for varme- og kjøleanlegg.

Takket være den kompakte størrelsen – mindre enn 1 m høy – og med en tilkoblingsstørrelse på 80 mm er Alfa Lavals T8 den ideelle pakningsplatevarmeveksleren for HVAC-systemer i bygninger og mange andre sammenhenger, for eksempel hydraulikk, metallbearbeiding, skipsfart, strømproduksjon, generell produksjon, generell fjernkjøling, maskinkjøling og halvlederindustrien.

“Den unike og enkle utformingen av T8 kombinerer alt det beste fra Alfa Lavals 80-årige ekspertise innenfor pakningsplatevarmevekslere,” sier Johan Snarberg, Product Portfolio Manager, Alfa Laval.

Overlegen effektivitet og kompakthet

Den innovative T8 leveres med det unike fordelingsområdet Alfa Laval CurveflowTM, som gir overlegen strømningsfordeling og bedre utnyttelse av trykkfall over det sentrale varmeoverføringsområdet. Dette gjør at T8 kan konfigureres med færre plater, noe som gir en mer kompakt størrelse og reduserte vedlikeholdskostnader. Energieffektiviteten er forbedret på grunn av redusert behov for høy pumpeeffekt som kompensasjon for høyt trykkfall.

Enkelt og sikkert vedlikehold

T8 er også utstyrt med Alfa Laval ClipGripTM for rask og helt limfri montering. Pakningene sitter på plass under vedlikeholdsarbeidet, samtidig som forbruket av reservedeler og behovet for ekstra tid ved bytte av pakninger reduseres.

Pålitelig ytelse i lang tid

Utformingen med vertikal hjørneinnpassing sikrer at platepakken i T8 passer inn helt perfekt, uavhengig av antallet plater. Dette sikrer pålitelig ytelse og raskere lukking av veksleren etter service.

Med verdensomspennende service er man bekymringsfri

For å kunne holde våre kunders utstyr i topp stand tilbyr Alfa Laval en omfattende portefølje av tjenester som dekker hele produktlivssyklusen, fra driftsstart, støtte og vedlikehold til forbedringer og overvåkning. Våre globale distribusjonspartnere og serviceteknikere fra Alfa Lavals servicesentre sikrer at kundene får pålitelig service når de trenger det.

INSIGHTS-kampanjen

INSIGHTS-kampanjen er en nettbasert informasjonskilde som viser de små og oppfinnsomme detaljene du finner på innsiden av pakningsplatevarmevekslere fra Alfa Laval. Du finner den her: www.alfalaval.com/insights

Alfa Laval logo 640x360

Kontakt

Robert Bjerkås

Regional Sales Manager Marine & Diesel Equimpent Division Alfa Laval Nordic AS

Robert.bjerkas@alfalaval.com

Kontakt

Ulla Risberg

Communication Project Manager Alfa Laval Nordic AB

+46 8 530 656 00
Ulla.risberg@alfalaval.com

Relatert innhold: