AquaNor herobanner 1920x480
AquaNor herobanner 1920x480

Bærekraftige løsninger

for akvakultur og fiskebehandling

Tak for din interesse i Aqua Nor og Alfa Laval

Tak for din interesse i Aqua Nor og Alfa Laval

Tak for din interesse i Aqua Nor og Alfa Laval. Vi ser frem til flere spennende arrangementer og utstillinger i 2020.

Tilmeld dig våre nyhetsbrev for å holde deg oppdatert og få den nyeste informasjonen om kommende nyheter og produktlanseringer.

Hvis du jobber i akvakultur- og fiskeforedlingsindustrien, er dette et arrangement du ikke vil gå glipp av! Besøk Alfa Laval på stand nr. 530 i hall F.

 

AquaNor 2019 går av stabelen i Trondheim fra 20. til 23. august. Dette er en unik mulighet til å møte våre eksperter og se de nyeste produktene til akvakultur- og fiskeforedlingsindustrien.

 

I mer enn 130 år har Alfa Laval vært ledende innen varmeoverføring, separasjon og væskebehandling. Nye bruksområder og forbedrede teknologier utvikles kontinuerlig for å oppfylle behovene fra akvakulturnæringen og fiskebearbeidingsindustrien. Resultatet er at Alfa Laval nå, til forskjell fra andre aktører på markedet, er i stand til å tilby et komplett utvalg produkter og løsninger som skaper verdier for bedriften din, uansett om du jobber innen akvakultur eller produksjon av biprodukter fra fisk.

 

Vi hjelper deg og din virksomheten til å vokse , med bærekraftige løsninger og dristige innovasjoner. Ditt valg er vår misjon.

Besøk oss på stand nr. 530 i hall F fra 20. til 23 august.

Moderne akvakultur er i dag en kunnskapsindustri med svært avansert teknologi. Dette er santgjelder innen alle områder: oppdrett, fôr og fôring, biomassekontroll, konstruksjon og drift av flytende innhegninger, nett, sikkerhetsutstyr, brønnbåt, håndtering av fisk, veterinærlegemiddel, vaksiner osv. De nyeste innovasjonene presenteres av Aqua Nor.

alfa laval aquanor-2019 logo 640-360