Engasjert i en lysere verden

Året går mot slutten. Som vanlig vil vi uttrykke en hjertelig takk for samarbeidet i løpet av 2021. Vi ser frem til et fortsatt og fremgangsrikt samarbeide, med fokus på å utvikle ledende, bærekraftige løsninger som gir både mennesker og planeten vår en lysere fremtid.

Og vi håper å gjøre dette sammen. I løpet av det siste året har Alfa Laval installert varmevekslere i våre kunders energieffektivitetsapplikasjoner, og sparer totalt 50 GW. Denne besparelsen har resultert i en årlig reduksjon av karbonutslipp på 25 millioner tonn – litt mer enn utslippene fra byen Paris. Snakk om klimakompensasjon... for ikke å snakke om gleden og kraften i partnerskap.

God jul og godt nytt år

Et partnerskap for å akselerere din bærekraft

Hver kW energi som spares er like verdifull som å produsere én ny kW ren energi. Hos Alfa Laval vet vi hvordan vi kan gjøre prosessene dine mer effektive – og mer bærekraftige. I mer enn 90 år har vi utviklet platevarmevekslere for å optimalisere termisk overføring ved oppvarming og kjøling.

I denne videoen kan du lære hvordan våre innovative løsninger allerede støtter kundenes økte behov for energieffektivitet og utslippsreduksjon.

Les mer om Alfa Lavals energieffektiviseringsløsninger