Alfa Laval - Nordic events

Møt oss på kommende arrangementer

Er du interessert i å møte oss, og er du nysgjerrig på om Alfa Laval vil være tilstede på et arrangement du skal på? Her lister vi opp kommende arrangementer vi vil delta i. Les om hva vi vil presentere, hvor du kan finne oss, og bestill en tid for å komme og snakke med oss.

Vi gleder oss til å se deg!

event web 1 blurred

Kommende arrangementer

DanFish International 2021

Møt Alfa Laval på årets DanFish International-utstilling, som finner sted i Aalborg, Danmark, 13.-15. Oktober 2021. Vi vil være der på stand E510, klar til å snakke utstyr og muligheter for fiskefartøyet eller flåten din. Vi håper at du vil komme innom og lære hvordan løsningene våre kan hjelpe deg med å øke ytelsen, redusere miljøpåvirkning og redusere fiskefartøyets drifts- og vedlikeholdskostnader.

Danfish vignette image 4

PulPaper 2022

Møt oss på PulPaper, det ledende internasjonale arrangementet for skogsindustrien, i Helsingfors, Finland 29-31. Mars 2022. Arrangementet samler bransjeeksperter og fagfolk for å dele sin kunnskap om temaer som bærekraft og energieffektivitet. Kom og hør inspirerende presentasjoner og bli med i diskusjonen om å bygge morgendagens bioøkonomi.

Pulpaper vignette image

Nordbygg 2022

Bli med oss på Nordbygg i Stockholm, Sverige 26.-29. April 2022. Nordbygg er Nord-Europas største møteplass for bygge- og anleggsbransjen, og samler besøkende fra byggesektoren i Sverige, Skandinavia, de baltiske statene og resten av Europa. Møt oss på standen vår for å lære mer om tilbudet vårt og hvordan vi bidrar til bærekraft.

Nordbygg vignette image