FoodTech 2020

Velkommen til FoodTech. Møt oss på standen eller online!

Annethvert år samles hele matindustrien på Nord-Europas største messe for matteknologi. På årets FoodTech velger du om du vil delta online eller i Herning i Danmark. Uansett hva som passer deg best, kan du som vanlig la deg inspirere, dele kunnskap og knytte kontakter.

Avtal et møte med en av våre eksperter fra Alfa Laval eller delta på et av våre webinarer for å lære mer om hvordan våre innovasjoner kan hjelpe deg med alt fra urtedrikker til effektive prosessløsninger.

Vi sees - i en eller annen form!

meet_us800x500v2.jpg

Hvilket webinar har du mest nytte av?

Alfa Laval tilbyr fire gratis webinarer pr.dag i løpet av FoodTech 2020. Hvis du er fysisk på messen, er du velkommen til vår stand for å lære mer om:

  • Den siste generasjonen av ThinkTop, markedets ledende automatiseringsenhet for ventiler
  • Hvordan riktig valg av pumper kan effektivisere produksjonen og redusere kostnadene
  • De riktige prosessløsningene for å produsere urtedrikker
  • Hvordan riktig tankrengjøringsutstyr kan redusere tiden for CIP og redusere kjemikalieforbruk

Hvis du ikke er fysisk på messen, blir alle presentasjoner livestreamet.

Les mer og registrer deg (Presentasjonen er på dansk)

Trygt på messen

2020 er på grunn av Corona-pandemien et veldig annerledes år. Hos Alfa Laval gjør vi alt for at ansatte og kunder skal føle seg trygge. Derfor har vi redusert antall mennesker som kan være på standen samtidig. Masker, hansker og hånddesinfeksjon vil være tilgjengelig for våre besøkende. Vi setter stor pris på å møte kundene våre, og setter sikkerheten som høyeste prioritet.

 

Vil du vite hvordan Alfa Lavals unike løsninger kan gjøre en forskjell i fabrikken din? Bestill et møte med en av våre eksperter eller delta på et av våre gratis webinarer.

Snakk med en ekspert

Finn løsningen

Alfa Laval tilbyr en rekke innovative løsninger for næringsmiddelindustrien. Her kan du lese mer om hva vi tilbyr din bransje.

Utforska våra produkter med VR

Virtual reality är ett spännande sätt att bekanta dig med Alfa Lavals produktsortiment även om produkterna inte finns i montern. Välkommen förbi och testa vår VR-presentation.