Alfa Laval - Plant-based drink production

Plant-based drink production

Forbruket av plantebaserte drikker øker jevnt og trutt i de fleste deler av verden for å møte forbrukernes fokus på et sunnere kosthold, dyrevelferd og mer bærekraftig mat. Alfa Laval tilbyr et bredt utvalg av utstyr for prosessering av alle slags råvarer, fra soya og havre til mandler, ris m.m.

grain based drink decanter centrifuge

En typisk prosess for plantebasert drikke

Ingen produsenter er like, men kravet til prosessutstyr av høy kvalitet er det samme i hele bransjen. Nedenfor kan du se et eksempel på en typisk prosess for plantebasert drikke. Avhengig av hvilke råvarer som er tilgjengelig, kan vi anbefale en prosessløsning som er skreddersydd/egnet for din spesielle produksjon av plantebasert drikke, med fokus på pålitelighet, optimalisering av vann- og energiforbruk og å få mest mulig ut av råvarene.

Oat milk extraction process

On-demand Webinar | Plant-based drinks - Production for a growing market

Watch this webinar and listen to our food decanter expert Arild Lauten present insights on the process needed to produce drinks made on oat, soy or nuts. Learn what the important things to consider are, when setting up a plant-based drinks production. The webinar is available on-demand.

PBD Vignette 2

Produkter