Alfa Laval - Brewhouse

brygghuset – utfordringer og løsninger

.

Preparering av vørter

Treg vørterproduksjon, høyt energiforbruk, ingredienstap, høyt vannforbruk og ødeleggelse er bare noen av de vanligste problemene i vørterproduksjon og fermentering. Vanlige problemer som vi har ekstraordinære løsninger for slik at brygghusytelsen kan øke.

barlay in brewhouse

Utfordring

  • Oksidasjon under masking og risiko for å bli doven

Resultat

  • Økning i utbytte ved å trykke ut alle øllinjer med avluftet vann
  • Forbedret smaksstabilitet og holdbarhet for øl
.

Whirlpool

Separasjon av trub, pelletisert eller hel humle fra vørteren din

Carlsberg Northampton case 640x360

Utfordring

  • Tap av vørter og betydelig ølavfall
  • Høy overføring av faste stoffer til vørterkjøler kan forårsake forurensning;
  • Potensiell høy avfallshåndteringskostnad for avfallstrub

Resultat

  • Gjenopprett 99 % av vørteren som ellers hadde gått tapt som trub, noe som gir mer øl
  • Redusert virvlingstid og mindre energi- og vannforbruk
  • Høyere humleutnyttelse fra motstrømsskylling av faste stoffer
  • Redusert avfallsbehandling og redusert forurensning/tilstopping i vørterkjøleren
  • Konverter trub til verdifullt biprodukt
.

Vørterkjøling

Kjøl vørteren din etter koking

Boston Beer case 640x360

Utfordring

  • Høye energikostnader

Resultat

  • Energireduksjon på opptil 40 % ved gjenbruk av energi fra vørterkoking til oppvarming av etterfølgende brygg
.

La oss ta en prat

Informasjonen lagres og behandles i samsvar med vår personvernerklæring.