brygghuset – utfordringer og løsninger

Industrielt utstyr for brygghuseffektivitet

Høyt energiforbruk, ingredienstap, høyt vannforbruk og ødeleggelse er bare noen av de vanligste problemene i vørterproduksjon. Rengjøring og tilgroing kan også påvirke prosesstider, og så er det problemet med hva som skal gjøres med trub og brukt korn.

Høyt energiforbruk, ingredienstap, høyt vannforbruk og ødeleggelse er bare noen av de vanligste problemene i vørterproduksjon.

.

Preparering av vørter

Utfordring

  • For vått brukt korn

Løsning

Løsning

  • Avvannet brukt korn opptil 70 % fuktighet

Utfordring

  • Høyt energiforbruk

Løsning

Løsning

  • Energireduksjon på opptil 40 % ved gjenbruk av energi fra vørterkoking til oppvarming av etterfølgende brygg

Utfordring

  • Dårlig varmeoverføring på grunn av tilsmussing av bryggekjelen og dårlig rengjøring

Resultat

  • Å bytte ut spraykuler med roterende jet-hoder som håndterer strømningsdeler for å rengjøre alle bryggekjelens indre overflater, bidrar til bedre effektivitet og hygiene i bryggeriet.
.

Whirlpool

Utfordring

  • Vørterkvalitet
  • Vørtertap
  • Ineffektiv trub-separasjonssekvens
  • For våt trub forårsaker nedstrøms- og avhendingsproblemer

Resultat

  • Forbedret vørterklarhet før avkjøling
  • Gjenvinning av tapt vørter siden trub øker samlet utbytte
  • Forkortede prosesstider og forbedret trubseparasjon
  • Betraktelig tørrere trub (som kan selges som fôrtilsetningsstoff)
  • Mindre risiko for tilgroing av kjøler
  • Redusert spyling og energiforbruk mellom brygginger
.

Få et tilbud

Hvilke løsninger er du interessert i? *

Informasjonen lagres og behandles i samsvar med og personvern.