Together for Sustainability Hero Banner mp compatible 1200x400
.

''Sammen med kunder og partnere redefinerer vi energilandskapet om bord, maksimerer fartøyets effektivitet og minimerer miljøpåvirkningen, noe som muliggjør en mer bærekraftig verden.''

Seil fremover for en bedre fremtid

I Alfa Laval er bærekraft kjernen i virksomheten vår, og den fungerer som det ledende prinsippet som former enhver beslutning vi tar. 

Reduser karbonutslipp, spar energi og overhold miljøforskrifter. Løsningene våre gjør det lettere å ta i bruk drivstoff med lavt og null karbon, og støtter overgangen til karbonfrie teknologier & smarte operasjoner.

.

Bærekraftige løsninger

Vi kombinerer vår ekspertise innen separasjon, varmeoverføring og væskehåndtering med bruk av nye teknologier og drivstoff for å levere bærekraftige løsninger innen fire viktige domener: energieffektivitet, ren energi, vannhåndtering og sirkularitet. Løsningene vår bidrar til å sikre samsvar med maritim lovgivning og støtter overgangen til nye drivstoff og teknologier.

Sustainable Solutions white background 640x360

Energieffektivitet

Energy Efficiency 1 640x360.jpg

Vi tilbyr et bredt spekter av energieffektivt maritimt utstyr for kritiske operasjoner om bord. Våre energibesparende enheter og digitale løsninger hjelper kundene våre med å spare drivstoff og optimalisere fartøysdriften. Lær hvordan Alfa Laval kan hjelpe deg med å forbedre fartøyets energieffektivitet.

Ren energi

Clean Energy 3 640x360.jpg

Lurer du på hvordan du kan nå målene for karbonnøytralitet innen 2050? Oppdag hvordan du gjør denne reisen mulig med våre løsninger som støtter alternative drivstoff som metanol og ammoniakk og grønne teknologier som vinddrift, brenselceller og mye mer.

Vann

Water 1 640x360 unveiling.jpg

Overhold regelverket for lense og ballastvann og seil rundt i verden med våre vannløsninger. Oppdag hvordan produktene våre kan hjelpe deg med å rense vannet for skitten olje og andre uønskede stoffer før det slippes ut. 

Sirkularitet

Circularity 2 640x360 unveiling 2.jpg

Alfa Laval tror på å støtte en sirkulær økonomi med sine operasjoner, produkter og tjenester. Lær hvordan Alfa Laval ser for seg og bidrar til å bygge en sirkulær verden med sine produkter og tjenester.

Utforsk det siste

maersk-vessel_640x360.jpg

Alfa Laval-teknologi på Maersks banebrytende metanoldrevne containerfartøy

OceanGlide_Ocean_Fluidic air lubrication system_640x360_v2.jpg

Air lubrication system – OceanGlide for å spare drivstoff og redusere CO2-utslipp

Methanol-as-fuel_beta-640x360.jpg

Maritimt utstyr og løsninger for metanol som drivstoff.

Aqua-Blue-E2_beta-640x360.jpg

AQUA Blue E2 – ferskvannsgenerator med doblet effektivitet

Biofuel ready 640x360.jpg

Alfa Laval introduserer de første maritime separatorene som er klare for biodrivstoff

.

Grønn reise mot bærekraft

I et århundre har Alfa Laval vært kjent for energieffektivitet, produktkvalitet, ytelse og bærekraft. I 2004 introduserte vi "Pure Thinking" miljøvennlige marine produkter, og i 2014 innviet vi Alfa Laval Test & Training Centre, som fungerte som knutepunktet for all vår innovasjon og hvor vi fortsetter arbeidet vårt mot økt bærekraft. I dag, gjennom partnerskap og samarbeid, driver vi innovasjon for en karbonfri fremtid. Vi tilbyr ulike alternativer for å støtte kundene på deres reise mot bærekraft – med deres valgte drivstoff eller teknologier.

Green Journey green

Samarbeid som gir næring til fremtiden vår

Presentation1_03.png Presentation1_05.png Presentation1_07.png Presentation1_09.png
Samarbeid er nøkkelen vår til å akselerere reisen mot en karbonfri fremtid. Vi samarbeider med fremtredende maritime aktører for å utvide den bærekraftige porteføljen vår og tilby avkarboniseringsløsninger til kunder. Gjennom samarbeid om forskning og felles utvikling bygger vi nye løsninger og teknologier som optimerer skipsdrift og forandrer det marine energilandskapet.
Collaboration for the future grey 640x360
.

Karbonnøytralitet ved å jobbe sammen

I Alfa Laval har vi lenge hatt et tydelig fokus på å redusere karbonavtrykket vårt, og det er nå en hjørnestein i bærekraftstrategien vår.

carbon neutral 2030

Bærekraft er kjernen i Alfa Lavals formål og strategi, og driver selskapet i å bygge ansvarlige forretningspraksiser. Utforsk hvordan Alfa Lavals bærekraftstrategi og initiativer bidrar til å skape en mer bærekraftig fremtid.

Alfa Laval Sustainability

Sustainability_banner_200x400.jpg