Kommersiell kjøling

Alfa Lavals store utvalg av varmevekslere er å finne i utallige klimaløsninger for boliger og kommersielle virksomheter – inkludert klimaanlegg (kjølekompressorer), oppvarming av kranvann (kjeler/solenergi), varmepumper og transportkjøling.

commercial refrigeration 640x360

Helt ferskt – i dag og i morgen

Med mer enn 80 års vellykket utviklingsarbeid innen varmeoverføringsteknologi bak seg vet Alfa Laval hva som trengs for å levere energieffektive løsninger til akkurat deres bruksområde. Vårt varemerke handler om ytelse, og vårt mål er å levere de beste produktene og løsningene til deres jobb. Vi utvikler svært standardiserte serier og klassifiserer dem med artikkelnumre for å gjøre det enklere å velge og få leveransene raskere frem. Dette sikrer at dere alltid får den riktige løsningen fra én enkelt leverandør.

 

 

 

 

Dagens løsninger for morgendagens behov

Våre energieffektive kjøleløsninger er utviklet for å kunne håndtere kravene fra dagens bransjer, og de er også klare for fremtiden når det gjelder internasjonale forskrifter for kjølemedier og utslipp. Alfa Lavals varmevekslere er sertifisert i henhold til forskriftene og standardene nedenfor.

  • Energieffektivitet – Våre produkter og løsninger sparer energi, reduserer kostnader og er fremtidssikret.
  • Eksperter du kan stole på – Med over 80 års erfaring innen varmeoverføringsteknologi og over 5000 installasjoner over hele verden har vi den ekspertisen du trenger.
  • Enkelt og tilgjengelig – Vi tilbyr en kompatibel, fullstendig standard produktserie fra lager. Produktene våre er enkle å velge og installere, og uansett hvilket land dere befinner dere i, er vi der for å støtte dere.

Alfa Laval Optigo

 

Kommersielle luftkjølere for høyere og mer effektiv nedkjølingskapasitet med lavere strømforbruk.

Mer info

EIE kanalpartnere

Authorized PartnerCertified PartnerMaster Partner

Alfa Lavals kanalpartnere leverer produktekspertise og utmerket service og har som mål å hjelpe dere å kjøpe det riktige produktet for deres bruksområde.

Alfa Laval 360° serviceportefølje

 

Alfa Laval tilbyr et omfattende utvalg av tjenester for å bidra til å holde utstyret deres i best mulig stand.

Kontakt oss for å finne ut hvordan vi kan utvide ytelsen for produktene deres.