HVAC-kjøling

Å planlegge et kjølesystem kan være en komplisert oppgave med tanke på de mange faktorene som må overveies for å finne en virkelig god løsning. Alfa Laval leverer et omfattende sortiment av høykvalitets varmevekslere og komponenter til kjøling og utnytter sin kunnskap og erfaring fra utallige ferdigstilte prosjekter over hele verden.

cooling general 640x360

On-demand webinar | Reach the lowest operating cost with certified performance

Finn ut hvordan AHRI tredjeparts ytelses-sertifisering kan hjelpe deg med å nå de laveste driftskostnadene og få energibesparelser med garantert ytelse. Webinaret holdes på engelsk.

Nordic-AHRI-webinar Vignette 640x369 2022

Omfattende sortiment, pålitelig ytelse

De fleste kjøleløsninger omfatter én eller flere varmevekslere. Alfa Laval identifiserer en løsning for spesifikke kjølebehov, tilpasset ut fra vårt store sortiment av varmevekslere. Våre ytelsessertifiserte varmevekslere sikrer pålitelig ytelse.

Løsninger som fungerer under trykk

Alfa Laval leverer løsninger for store prosjekter som for eksempel komfortkjøling i skyskrapere. Store volumer av vann må pumpes over store avstander ved konstant høyt trykk gjennom høye bygninger. Alfa Lavals fullstendige kjølesortiment for store bygninger innbefatter varmevekslere i en trykkdempende rolle for å beskytte kjølekompressorer og klimaanleggsenheter mot for stort trykk. 

Alfa Laval 360° serviceportefølje

 

Alfa Laval tilbyr et omfattende utvalg av tjenester for å bidra til å holde utstyret deres i best mulig stand.

Kontakt oss for å finne ut hvordan vi kan utvide ytelsen for produktene deres.