Papiravsvertingsanlegg

Selv om gjenbruk av avfallsfibre bidrar til å spare ressurser, er det også en betydelig pris å betale når det gjelder vannbårent avfall. Med Alfa Lavals ekspertise og utprøvde teknologier for separering, varmeoverføring og væskebehandling, kan avsvertingsanlegg minimere avfallsstrømmer, maksimere resirkulering av vann, optimere varmegjenvinning og redusere sulfatforbruk.

Paper de-inking plant 640x360

Optimalisering av avsvertingsprosesser

Ledere for avsvertingsanlegg som ønsker å minimere kjemiske kostnader og maksimere varmegjenvinning, trenger ikke lete lenger.

For det første minimerer Alfa Lavals utprøvde separasjonsteknologier avfallsstrømmer og maksimerer resirkuleringen av vann. For det andre optimaliserer Alfa Laval kompakte platevarmevekslere varmegjenvinning og tar opp mye mindre plass enn konvensjonelle skall-og-rør-enheter.

Dessuten fremmer de toppmoderne dekantererne våre høyeffektiv avvanning som reduserer sulfatforbruket i fabrikken.

Høyeffektiv behandling av avløpsvann

Avsvertingsprosessen genererer store mengder avløpsvann. Alfa Laval tilbyr et komplett spekter av spillvannsutstyr for ressurseffektiv behandling. Spekteret vårt av vannutstyr inkluderer MBR, SBR, varmevekslere og tertiær filtrering ved bruk av membraner eller klutmedier. For slambruksområdet tilbyr Alfa Laval et komplett utvalg av utstyr for fortykning og avvanning. Dette sparer både energi og vann.

Produsent av resirkulert papir bruker Alfa Lavals ALDRUM til å kutte kostnadene til avvanning av slam

Da produksjonen økte i 2000, kunne Dalum Papir øke slamhåndteringskapasitet ganske enkelt ved å oppgradere fortykningsutstyret, uten å måtte gjøre endringer på skruepressen.

Les hele historien

Industriell vann- og avfallsbehandling

Industrial water and waste solutionsAlfa Laval tilbyr en rekke løsninger for vann- og avfallsbehandling på stedet samt gjenvinning av vann, varme og også produkter fra prosessen.

Finn ut mer om våre industrielle vann- og avfallsbehandlingsløsninger

Øk fortjenesten på massefabrikken med mer effektiv separering

Alfa Laval tilbyr massefabrikker et bredt spekter av løsninger for utvinning av biprodukter og gjenvinning av prosesskjemikalier. Separasjonsutstyret vårt gir deg fordeler som høyt utbytte, høy produktkvalitet, lave driftskostnader og kompakte installasjoner.


Finn ut hvordan Alfa Lavals separasjonsløsninger kan forbedre bunnlinjen

Øk fortjenesten – resirkuler energi

Waste heat recoveryInvesteringer i spillvarmegjenvinning er ofte svært lønnsomme. Tilbakebetalingstiden er vanligvis mindre enn ett år.

Spillvarmegjenvinning