Dokumentasjonssystemet Alfa Laval Q-doc

Alfa Laval Q-doc er vår omfattende dokumentasjonspakke for standardiserte komponenter. Q-doc er basert på GDP-standarden (Good Documentation Practice) og dokumenterer alle aspekter fra råmaterialer til ferdig utstyr. Med full transparens av opprinnelse, produksjon og leverandørkjeder er det enkelt å spore selv den minste endring i materialer eller produksjonsprosedyrer – selv når det gjelder reservedeler.

Dokumentasjon for bioteknologisk og farmasøytisk industri 

Standarddokumentasjonspakken Alfa Laval Q-doc for Alfa Laval UltraPure-utstyr sikrer full sporbarhet av alle produktberørte deler som for eksempel stål, pakninger osv. «Dette sikrer at alt blir hundre prosent likt hver gang og hindrer potensielle feil som kan føre til behov for revalidering.

Alfa Laval Q-doc består av en samsvarserklæring, materialsertifikater, relevante testsertifikater og informasjon om nødvendige Alfa Laval-reservedeler for standardkomponenter.    Akkurat som fabrikkgodkjenningstester (FAT) støtter Q-doc-dokumentasjonspakken en enkel kvalifiserings- og valideringsprosess og sikrer langsiktig bekymringsfrihet. 

Nedlasting av Q-doc-dokumentasjonspakken 

All Q-doc-dokumentasjon er tilgjengelig for nedlasting på dette nettstedet.

Finne et Q-doc-sertifikat:

  • Skriv inn serienummeret/D-nummeret i søkefeltet øverst på denne siden.
  • Trykk på søkeknappen.
  • Q-doc-dokumentet for produktet du har angitt, vil vises i søkeresultatene og vil være tilgjengelig for nedlasting i PDF-format.

Produktkatalog

Nyeste Close at hand-versjon på nettet  

Find an Alfa Laval product

3.1 certificates for Alfa Laval tubes & fittings

3.1 certificates acc. to EN10204 for delivered Alfa Laval tubes and fittings. 

Download 3.1 certificates

Brochure: A healthy injection for your business