Search within pages and documents

Are you looking for Spare Parts information?

Be om å bli kontaktet av Alfa Laval

Velg landet du bor i.

Bioteknologi

Produksjon av komplekse, proteinbaserte medikamenter er en viktig og raskt voksende sektor innenfor biofarmasøytisk industri. Tilvirkning av virusvaksiner, monoklonale antistoffer, glykoproteiner, terapeutiske legemidler og andre medikamenter krever spesialbygde system for skånsom, men effektiv fermentering, innhøsting og rensing. Vellykket produksjon krever hygienisk utstyr som håndterer celler skånsomt, eliminerer faren for forurensninger og maksimerer utbyttet.

  • Relaterte bruksområder
  • Relaterte produkter
  • Related services

Vi tar pulsen på bioteknologisk produksjon

Biofarmasøytiske selskaper står overfor utfordringer, inkludert utformingen av forskrifter og krav, for kontinuerlig å fornye og maksimere utbyttet. Alfa Laval bidrar til å møte disse utfordringene med kunnskaper om det nyeste innen bioteknologiske prosesser og utstyr som sikrer hygienisk produksjon, lave eierkostnader og minimal fare for forurensninger. Utstyret vårt er enkelt å tilpasse til prøveprosjekter og skaleres opp til kommersiell produksjonVårt utstyr ssikrer trygg, kontinuerlig og kostnadseffektiv produksjon og bidrar til økt utbytte.  

  • Fullstendig utvalg av prosessutstyr for skånsom håndtering som enkelt kan skaleres opp fra prøveprosjekter til produksjonsanlegg i full skala.
  • Hygienisk og pålitelig utstyr for cGMP-kompatibel produksjon sikret av teknisk erfaring, brukskunnskap, tilpasset installasjon, fullstendig valideringsstøtte og omfattende dokumentasjon.
  • Komplett utstyr som er lett å rengjøre på stedet og lett å sterilisere for hygieniske cellekulturprosesser.

Alfa Lavals hygieniske utstyr støttes opp av Alfa Lavals 360° serviceportefølje for utvidet ytelse.

Kontakt oss

near

For å holde deg oppdatert om viktige problemer innen bærekraft og muligheter innenfor din bransje og dine prosesser. 

Les mer

Latest stories Vis alle

Be om informasjon

Be om et tilbud på Bioteknologi