Search within pages and documents

Be om å bli kontaktet av Alfa Laval

Velg landet du bor i.

360° Service Portfolio

Løfter ytelsen til et høyere nivå

Den beste måten å sikre at prosessene fortsetter å produsere topp resultater på, er å bruke serviceløsninger fra Alfa Laval. Med vår omfattende tjenesteportefølje har du det som trengs for å ta prosessene til neste nivå.

Servicekunnskap

Med våre kunnskaper i varmeoverføring, masseseparasjon og væskebehandling, vet våre kunnskapsrike serviceingeniører hvordan du kan optimalisere prosessene ved hjelp av Alfa Laval-utstyr. Vi kan også bruke vår ingeniørkompetanse å vedlikeholde utstyr av alle merker i god stand gjennom en tjeneste vi kaller AllBrands.

Forbedre driften

Med Alfa Lavals revisjons- og rådgivningstjenester kan du realisere det fulle potensialet i utstyret, systemet eller prosessen. Alfa Lavals eksperter gjennomgår og analyserer resultatene av driften og anbefaler måter å forbedre ytelsen og redusere de totale eierkostnadene på.

 Revisjons- og konsulenttjenester 

Optimaliser serviceintervaller

Med Alfa Lavals tilstandskontroll kan du finne de riktige serviceintervallene for utstyret. Ved å planlegge vedlikehold basert på faktiske driftsforhold øker du driftstiden, forbedrer sikkerheten og sparer tid og penger. 

 Alfa Laval tilstandskontroll  

Gjenopprett ytelsen

Gjennom Alfa Lavals rengjøringstjenester og kjemiske tjenester, kan du gjenopprette prosessflater til optimal tilstand. Våre CIP-systemer (Cleaning-In-Place) og rengjøringsmidler er spesielt laget og utviklet for effektivt å fjerne skitt fra Alfa Laval varmeoverføring, masseseparasjon og væskebehandlingsutstyr. 

 Alfa Laval rengjøringstjenester og kjemiske tjenester  

Med Alfa Lavals overhaling og reparasjon kan du sørge for at varmevekslere og annet utstyr som er levert av Alfa Laval, fortsetter å levere høy effektivitet og optimal ytelse. 

 Alfa Laval overhaling- og reparasjonstjenester

How can we help you?

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller lurer på noe.

Kjele teknologi
Telefon: +45 9930 6200
E-post: info.aalborg@alfalaval.com

Marine - reservedeler og service 
Telefon: +47 66 85 80 00
E-post: ps.marinediesel.nordic@alfalaval.com

Off-shore /landbasert Alfa Laval utstyr, reservedeler og service
Telefon: 47 66 85 80 00
E-post: partsandservice.no@alfalaval.com

Vakttelefon for service af Marine-utstyr
Telefon: +47 905 24 620

Kontakt oss


Alfa Laval Exclusive StockVelg en Alfa Laval Exclusive  Stock-avtale for å reservere og lagre 
viktige reservedeler hos et av våre distribusjonssentre  eller et annet sted. Du betaler i sin helhet  for deler når du ber om dem. Utsendelse samme dag sparer nedetid og gir deg fullstendig ro i sjelen.