Iskremproduksjon

Å utvikle sterke, effektive startkulturer er en forutsetning for delikate og helsefremmende fermenterte meieriprodukter. Dyrking av melkesyrebakterier og andre kulturer krever presis og effektiv varmebehandling og skånsom produkthåndtering. Alfa Laval leverer innovative, markedsledende komponenter for separering, oppvarming og kjøling og væskehåndtering. De kan øke effektiviteten og hygienen i prosessen for å sikre bedre utbytte av levedyktige kulturer for bruk i ulike meieriprodukter.

Ice-cream-processing

Optimalisering av hver meieriprosess

Fra rå melk til ferdig meieriprodukt, Alfa Laval-komponenter er designet for å få mest mulig ut av hvert prosesstrinn. De hjelper til med å maksimere utbytte, oppetid og produktkvalitet, samtidig som de reduserer strøm- og vannforbruket til et minimum. Bla gjennom porteføljen vår og finn riktig utstyr for prosessen din.

Alfa Laval dairy processing