HVAC-oppvarming

Alfa Laval leverer energibesparende oppvarmingsløsninger for leiligheter, hus, kommersielle lokaler, industrianlegg og offentlige bygninger. Vårt mål er å optimere betingelsene – fra behagelig varme innemiljøer og god badetemperatur i bassenger til varmt vann til boliger.

Heating general 640x360

On-demand webinar | Reach the lowest operating cost with certified performance

Finn ut hvordan AHRI tredjeparts ytelses-sertifisering kan hjelpe deg med å nå de laveste driftskostnadene og få energibesparelser med garantert ytelse. Webinaret holdes på engelsk.

Nordic-AHRI-webinar Vignette 640x369 2022

Bruk energi på en smart måte

Våre løsninger fremmer smart energibruk, uansett hvor det varme vannet kommer fra. Om sommeren, når et oppvarmingssystem i en bygning ikke brukes på full kapasitet, kan vi for eksempel bruke overskuddskapasiteten til å varme opp utendørs svømmebassenger. Å bruke varmegjenvinning fra industriproduksjon og andre prosesser til å varme opp bygninger er et annet energibesparende tiltak som reduserer kostnader.

Bruk energi fra fornybare kilder

Alfa Laval fokuserer på å integrere fornybare energikilder i sine energibesparende oppvarmingsløsninger overalt der det er mulig. Energi fra resirkulering eller fornybar energi, som geotermisk energi eller solenergi, kan ofte brukes som et alternativ for eller et tillegg til andre energikilder i oppvarmingssystemer.

Alfa Laval 360° serviceportefølje

 

Alfa Laval tilbyr et omfattende utvalg av tjenester for å bidra til å holde utstyret deres i best mulig stand.

Kontakt oss for å finne ut hvordan vi kan utvide ytelsen for produktene deres.